Reklamacije i povrati

Povrat

Kupci imaju pravo podnjeti zahtjev za povrat u roku 7 dana nakon primitka proizvoda. Da biste ispunjavali uvjete za povrat, vaš proizvod mora biti neiskorišten i u istom stanju u kojem ste ga dobili. Također mora biti u orginalnom pakiranju.  Za dovršetak vašeg povrata, potreban je i račun.  Nakon što zaprimimo vaš povrat, poslat ćemo vam obavijest o primitku, te vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata. Odobreni povrat novca će biti vraćen na vašu kreditnu karticu. Za sve nejasnoće možete kontaktirati našu korisničku podršku na e-mail: info@pudaier.hr.

Otkazivanje

Prihvaćamo otkazivanje narudžbe prije nego što se proizvod pošalje. Ako je narudžba otkazana, dobiti ćete puni povrat novca. Narudžbu ne možemo otkazati ako je proizvod već poslan. Svoju narudžbu možete otkazati putem e-maila info@pudaier.hr.

Proizvodi

Pudaier Cosmetics posjeduje certificate CE/FDA/MSDS/CPNP te iznimno brine o kvaliteti svojih proizvoda. Niti jedan proizvod nije testiran na životinjama. Sva roba koju prodajemo je ispravno skladištena u orginalnoj ambalaži. Prodavatelj ne odgovara Kupcu za manje ogrebotine i oštećenja na proizvodu koji su nastali prilikom dostave.