Uvjeti poslovanja

O nama

Podaci o tvrtki

ADRIA obrt za trgovinu i usluge
Zlodijeva 12
10434 Strmec Samoborski
Sveta Nedelja, Zagrebačka županija, Hrvatska
OIB: 42104858111
MB: 91679516
e-mail: info@pudaier.hr

Adria obrt je hrvatsko poduzeće koje uspješno posluje već 17 godina. Ekskluzivni je zastupnik kozmetičkog brenda “Pudaier Cosmetics“. Pudaier je brand kozmetike koji je na tržištu 10 godina. Kao vrhunska marka šminke teži visokoj kvaliteti i izvrsnom dizajnu. Proizvodi se NE testiraju na životinjama.
Certifikati: CE/FDA/MSDS/CPNP.

Uvjeti poslovanja sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između tvrtke ADRIA obrt za trgovinu i usluge i Kupca.

Načini plaćanja

Virmansko plaćanje / gotovina

Uplata jednokratno internet bankarstvom ili uplatnicom na naš žiro račun

  • IBAN: HR7324840081102764002

Nakon što uplata bude vidljiva na našem računu, poštom šaljemo Vašu narudžbu na navedenu adresu.

Kreditne kartice

Diners Club (Erste Card Club)

  • jednokratno

American Express®

  • jednokratno

Mastercard®

  • jednokratno

Debitne kartice

  • jednokratno Mastercard, Maestro®, Visa, Visa Electron

Osnovni pojmovi

U smislu ovih uvjeta kupnje, Kupac je fizička osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom web stranice pudaier.hr (u daljnjem tekstu: web shop ili Prodavatelj).

Kupcem se smatra svaka osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i plati naručeni proizvod. Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe Kupca.

Prodavatelj / posrednik u trgovini / izvršitelj usluga

Prodavatelj/posrednik u trgovini i izvršitelj usluga je: ADRIA obrt za trgovinu i usluge, OIB: 42104858111, Zlodijeva 12, 10434 Strmec Samoborski, Sveta Nedelja, Zagrebačka županija, Hrvatska (u daljnjem tekstu Prodavatelj).

Poslovna sposobnost

Prihvaćanjem Uvjeta poslovanja Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda od Prodavatelja, tj. za kupnju putem web-shopa.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem i korištenjem Pudaier Cosmetics Hrvatska web shopa prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema ili unese netočnu e-mail adresu, ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail, Prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

Cijene

Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama (kn) za krajnjeg kupca, s uključenim PDV-om i troškovima dostave za područje Republike Hrvatske.

AKCIJSKE CIJENE vrijede isključivo u vrijeme akcije. Odgoda slanja ili preuzimanja proizvoda na akciji moguća je isključivo ukoliko su proizvodi plaćeni unaprijed, bilo uplatom na transakcijski račun, bilo kartičnim plaćanjem.

Za nepreuzete pošiljke ponovno slanje odnosno isporuka nije moguća po istim cijenama.

Narudžba i trenutak sklapanja ugovora

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili kao neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada Kupac prođe cijeli postupak narudžbe odnosno plati naručeni proizvod.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na slijedeće načine:

  • E-banking-om ili općom uplatnicom/virmanom (podaci za uplatu: ADRIA obrt za trgovinu i usluge, Zlodijeva 12, 10434 Strmec Samoborski, Sveta Nedelja, Zagrebačka županija, Hrvatska, IBAN: HR7324840081102764002)
  • kreditnim karticama online (Diners, American Express, Mastercard)
  • debitnim karticama online (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron)

Narudžba se smatra zaprimljenom:

  • U slučaju plaćanja kreditnom karticom – u trenutku kada Prodavatelj dobije potvrdu predautorizacije kreditne kartice Kupca na iznos narudžbe.
  • U slučaju plaćanja e-bankingom, općom uplatom i pouzećem – u trenutku kada Prodavatelj elektroničkim putem zaprimi narudžbu.

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, Prodavatelj će elektronskim putem u obliku e-mail-a obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.

U slučaju plaćanja kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Prodavatelj dobije potvrdu predautorizacije kartice Kupca na iznos narudžbe.

Nakon potvrde predautorizacije, Prodavatelj će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti Kupca da je kupio proizvod te da je proizvod poslan.

U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Prodavatelj zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen.

Ukoliko je proizvod naručen, a kao način plaćanja je odabran e-banking ili opća uplata, Prodavatelj se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 2 radna dana, ne uključujući Subotu i Nedjelju. Nakon isteka 2 radna dana od primitka narudžbe, Prodavatelj ne jamči za raspoloživost proizvoda.

Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Prodavatelj će obavijestiti Kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ te o roku u kojem je proizvod dobavljiv.

Naručeni proizvod, ovisno o tome da li je dostupan na skladištu, Prodavatelj isporučuje u najkraćem mogućem roku.

Dostava proizvoda je putem HP, 2-5 radnih dana. Uslijed nepredviđenih okolnosti, moguće je da isporuka traje nešto duže od navedenog, o čemu će Kupac biti obaviješten putem e-maila. Trošak dostave je u cijeni proizvoda, odnosno dostava je BESPLATNA.

Izjava o sigurnosti plaćanja

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Upute za sigurnu internetsku kupovinu potražite ovdje (3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu).

American Express® – Jamstvo sigurne online kupnje je jamstvo kupcima da ih se prilikom online kupnje American Express karticom neće teretiti za neodobrenu online kupnju.

Mastercard® SecureCode™ baziran je i razvijen na 3-D Secure modelu, globalnom standardu za provjeru autentičnosti kupaca u sustavu sigurnih internetskih transakcija, koji su zajednički razvili Mastercard Worldwide i Visa International.

Verified by Visa usluga bazirana je i razvijena na 3-D Secure modelu, globalnom standardu za provjeru autentičnosti kupaca u sustavu sigurnih internetskih transakcija, koji su zajednički razvili Mastercard Worldwide i Visa International.